Hammasklinikka Siriuksen uudistuneet verkkopalvelut blogikuva

Olemme uudistaneet verkkopalvelumme

Meille Hammasklinikka Siriuksella uusimman teknologian hyödyntäminen on ollut aina tärkeää – niin hammaslääkärityössä, kuin muussakin asiakaspalvelussamme. Siksi halusimme parantaa asiakaskokemusta entisestään uudistamalla myös verkkopalveluamme osoitteessa https://hammas-sirius.fi/

Ajanvaraus toimii yhä tutulla tapaa uudistuksen jälkeen: joko nettisivujemme kautta ajanvarauspalvelusta, tai soittamalla päivystysnumeroomme 044 533 4000. Jos tahdot asioida tekstiviestitse, huomaathan, että viestit tulee tällöin lähettää eri numeroon: 044 901 2877. 

Asiakaspalvelumme tavoittaa myös sähköpostitse osoitteesta info(at)hammas-sirius.fi 

Nykyaikainen teknologia parantaa hammashoidon laatua

Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Timo Kolmosen mukaan uuden teknologian hyödyntäminen hammashoidossa parantaa saatuja tuloksia ja nopeuttaa prosesseja.

”Olemme alusta asti halunneet tarjota potilaille laadukasta ja nykyaikaista hoitoa kohtuulliseen hintaan.

Uuden teknologian käyttö hammashoidossa mahdollistaa tarkemman diagnoosin tapaturmissa, särkytapauksissa tai kun etsitään tulehduksia. 3D-röntgenkuva kertoo paljon enemmän kuin tavallinen hammasfilmi. Kolmiulotteinen röntgenkuva auttaa myös implanttihampaiden suunnittelussa ja sen avulla voidaan tehdä erilaisia ohjureita. Hoidon ennustettavuus, tarkkuus ja lopputulos paranee.

CAD-teknologian avulla voidaan hammaskruunut ja -sillat valmistaa jyrsimällä vastaanotolla. Digitaalinen jäljentäminen skannerilla on tarkempaa ja nopeampaa kuin perinteinen silikonimuotti. Se on myös potilaalle helpompaa. Digitaalisen jäljennöksen lähetys hammasteknikolle ja 3D-tulostuksen käyttäminen mahdollistavat paremmin istuvat purentakiskot sekä tarkemman suunnittelun laajemmissa hoidoissa.”

Nyt, kun myös Hammasklinikka Siriuksen verkkopalvelut uudistetaan, voimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti entistä laadukkaammin!