Timo Kolmonen

Timo Kolmonen

protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri

timo.kolmonen(at)hammas-sirius.fi

Olen toiminut Oulussa yksityishammaslääkärinä vuodesta 2007. Minulla on pitkä kliininen kokemus mm. keraamisista paikoista, hammasprotetiikasta, purentafysiologiasta ja hammasimplanttihoidoista. Minulle on tärkeää, että voin tarjota potilailleni parhaat mahdolliset materiaalit ja työmenetelmät ja että jokainen käynti olisi mahdollisimman kivuton ja miellyttävä. Hoidan hampaistoa ja purentaa kokonaisuutena.

Erityisosa-alueet

 • Keraamiset paikat, kruunut, sillat, laminaatit
 • Purentalihasten botuliinipistokset
 • Uniapneakiskot
 • Implanttihoidot
 • Esteettinen hammashoito
Jani Aro

Jani Aro

hammaslääkäri

jani.aro(at)hammas-sirius.fi

Olen työskennellyt yleishammaslääkärinä terveyskeskuksessa ja yksityisvastaanotolla. Oulussa olen pitänyt vastaanottoa yksityisellä hammaslääkäriasemalla vuodesta 2014. Kaikki ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Teen perushammashoitoa kuten tarkastuksia, paikkauksia, kiinnityskudossairauksien hoitoja, juurihoitoja, hampaiden poistoja sekä purentafysiologisia hoitoja. Teen myös keraamisia täytteitä ja hammaskruunuja. Hoidan potilaani rauhallisesti ja potilasta kuunnellen. Otan huomioon erityisesti hammashoitopelosta kärsivien erityistoiveet ja -tarpeet. Hoidan potilaita myös englannin, ruotsin ja saksan kielellä. Hoidan hampaita myös nukutuksessa.

Heidi Harinen

Heidi Harinen

erikoishammaslääkäri, diagnostiikka, suupatologia

 

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2006. Erikoisalani on suupatologia eli käytännössä suun limakalvosairaudet. Pidän ihmisten kanssa työskentelystä ja tämä näkyy myös asiakkaiden kohtaamisissa. Jos hammaslääkärikäyntiin liittyy pelkoja, pyrkimys on yhdessä keksiä keino, kuinka saataisiin kokemuksesta mahdollisimman miellyttävä ja rento. Vaikka olen perehtynyt suun limakalvoihin ja niihin liittyviin sairauksiin, teen myös kattavasti hampaiden perushoitoa kuten tarkastuksia, paikkauksia, juurihoitoja, hampaiden poistoja ja myös keraamisia täytteitä. Hoidan hampaita myös nukutuksessa.

Aleksi Kurth

Aleksi Kurth

iensairauksien erikoishammaslääkäri

Olen toiminut hammaslääkärinä vuodesta 2008 ja erikoishammaslääkärinä vuodesta 2019 lähtien. Sairaalahammaslääkärinä olen toiminut 5 vuoden ajan. Erikoisalani on parodontologia, joka on hampaiden ja implanttien vieruskudosten hoitoa. Teen monipuolisesti kokonaishoitoja sekä parodontologisten potilaiden ylläpitohoitoja. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenlaiset ja kaikenikäiset potilaat. Hoidan potilaan suunterveyttä ystävällisesti ja ammattitaitoisesti potilaan tilanteen huomioiden.

Erityisosa-alueet

 • Vaativat parodontologiset hoidot
 • Esteettinen ja toiminnallinen ienkirurgia
 • Perussairautta sairastavien potilaiden suunterveys
 • Leikkauskelpoisuustutkimukset
  Heikki Leipämaa

  Heikki Leipämaa

  juurihoidon erikoishammaslääkäri

   

  • Hampaiden juurihoidot
  • Juurenpään leikkaukset / resektiot
  • Vaativat hampaanpoistot
  • Paikkaushoito
  Petri Iso-Kungas

  Petri Iso-Kungas

  suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri

   

  • Vaativat hampaanpoistot
  • Hammasimplanttien asennukset ja luusiirteet
  • Leikkaukselliset hampaanpoistot
  • Leukakystien ja -tulehdusten hoito
  Timo Laitala

  Timo Laitala

  oikomishoidon erikoishammaslääkäri

  Meeri Ojala

  Meeri Ojala

  iensairauksien erikoishammaslääkäri

   

  Potilaiden hyvä hoito on aina ollut työssäni keskeisintä. Erikoisalaltani olen syventynyt iensairauksiin ja implanttien ylläpitohoitoihin. Yksityishammaslääkärinä olen toiminut yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Pitkät potilassuhteet ovatkin tuoneet kokemusta eri ikäisten potilaiden hoidosta ja suun terveyden erityistarpeista myös ikääntymisen tai terveydentilan muutosten myötä. Pyrin aina löytämään potilaalleni parhaiten sopivan ratkaisun, minkä vuoksi ohjaan potilaani kunkin erityisalan parhaan osaajan hoitoon. Hammaslääketieteen kehitystä pääsen seuraamaan aitiopaikalta yliopisto-opettajana, missä olen toiminut 2000-luvun alusta.

  Päivi Huttu

  Päivi Huttu

  hammaslääkäri

   

  Olen valmistunut Oulun yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna -99. Teen hammashoitoa kokonaisvaltaisesti nykyaikaisilla menetelmillä, rauhallisella ja turvallisella otteella. Erityisosaamistani perushammashoidon lisäksi on esteettinen hammashoito, keraamiset paikat ja kruunut.

  Pitkän työurani aikana minulle on muodostunut pitkäaikaisia potilassuhteita. Hoidan erityisen mielelläni myös pelkopotilaita. Työssäni on mielestäni tärkeää luoda potilaalle turvallinen ja mahdollisimman miellyttävä hoitokokemus.

  Eeva-Maria Savolainen

  Eeva-Maria Savolainen

  suuhygienisti

  Marianne Suuronen

  suuradiologi, erikoishammaslääkäri

  Valmistuin hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta kesällä 2008. Erikoishammaslääkäriksi (hammaslääketieteellinen diagnostiikka, painotusalue suuradiologia) valmistuin Helsingin yliopistosta tammikuussa 2018 ja nyt työskentelen päätoimisesti suuradiologina HUSissa.

  Työnkuvaani kuuluvien kuvantamistutkimusten, niiden tulkinnan ja lausuntojen luomisen ohella perehdyn väitöskirjatyöni tiimoilta paraikaa laite- ja säteilyturvallisuuteen hammaslääketieteellisen
  kuvantamisen alalla.

  Marjo Nikula

  hammashoitaja

   

  Anne Määttä

  hammashoitaja

   

  Sirpa Tuulaniemi

  hammashoitaja