Käytössämme on uusin Cerec Primescan -skanneri, jonka tarkkuus ja nopeus ovat markkinoiden kärkeä. Digitaalisen jäljennöksen ottaminen hampaistosta on potilaalle huomattavasti miellyttävämpää ja nopeampaa kuin perinteisen silikonipohjaisen jäljennösaineen käyttäminen. Cerecin kamera on hieman peukaloa paksumpi eikä mitään jäljennösaineita tarvita. Pienet keraamiset työt kuten paikat ja kruunut voidaan tehdä valmiiksi yhdellä käynnillä.

Nykyaikaisella kartiokeilaröntgenlaitteella saadaan tarkka 3D-kuva hampaistosta ja leukaluusta hammastulehduksia tai murtumia etsittäessä. Tarkka 3D-kuva leukaluusta mahdollistaa myös hammasimplantin digitaalisen suunnittelun ja asennuksen ohjurin avulla juuri oikeaan paikkaan, jolloin hoitotuloksen ennustettavuus paranee. 

 

Hammasimplanttihoidoissa käytämme hyvin tutkittuja Astra Tech -implantteja ja yksilöllisiä Atlantis- sekä ISUS-jatkeosia.

Hammasteknikon työt tilaamme pääasiassa naapurissa sijaitsevasta Oulun Hammas -hammaslaboratoriosta hyödyntäen näin paikallista huippuosaamista.