Esteettinen hoito

Oikomisella tavanomaisesti tai kalvoilla voidaan hoitaa hampaiden asentovirheitä. Kuluneisiin tai paikattuihin hampaisiin voidaan tehdä keraamiset laminaatit tai kruunut. Muovitekniikalla voidaan tehdä myös mini-invasiivisia laminaatteja, joissa tervettä hammaskudosta ei tarvitse juurikaan hioa pois. Myös ienkudosta voidaan muokata esimerkiksi korjaamalla ienvetäymiä.

Resiini-infiltraatiotekniikalla voidaan häivyttää hampaan pinnan valkoisia fluoroosilaikkuja. Tässä tekniikassa ei hiota hammasta vaan hampaan pintaa etsataan hapolla ja muovipitoista resiiniä imeytetään etsatulle alueelle. 

Jos jokin asia hampaiden ulkonäössä tai ikenissä häiritsee, suosittelemme varaamaan konsultaatioaikaa meidän erikoishammaslääkäreillemme. Valkaisuasioissa kannattaa varata aika suuhygienistille, Eeva-Maria Savolaiselle.

Hampaiden valkaisu voidaan toteuttaa kotona valkaisulusikoilla tai vastaanottovalkaisulla.

Valkaisulusikat tilataan jäljennösten mukaan hammaslaboratoriosta ja samoja lusikoita voidaan käyttää vuodesta toiseen ylläpidossa. Silloin ei tarvitse ostaa kuin lisää valkaisuainetta. Kotivalkaisussa käytetään laimeampia valkaisuaineita, joita pidetään hampaalla pidempään ja useita kertoja.

Vastaanottovalkaisu tehdään vastaanottokäynnillä vahvemmilla aineilla. Käytössämme on BlancOne tuoteperhe. BlancOne Click on nopea ja edullinen kevytvalkaisu, joka voidaan tehdä esimerkiksi hammaskivenpoiston yhteydessä. Tehovalkaisuun käytössämme on BlancOne Ultra+.

Valkaisutulos pidemmällä aikavälillä riippuu hampaan lähtöväristä ja elintottumuksista. Värjääviä ruokia ja juomia sekä tupakkaa tulisi välttää muutama päivä valkaisuhoidon jälkeen.
Hammaskivi ja pinnalliset värjäytymät tulisi poistaa ennen valkaisua.

BlancOne Click -kevytvalkaisu muun toimenpiteen yhteydessä 65 euroa

BlancOne Ultra+ -tehovalkaisu 305 euroa

Valkaisulusikoiden teko 295 euroa. (Tarjous 30.3.2024 asti 200 euroa)

 

keraaminen laminaatti